Kokousten pöytäkirjat

Vuosikokous 21.5.2013

Vuosikokous 9.5.2012

Perustamiskokouksen pöytäkirja

1. Pekka Pajakkala avasi kokouksen ja hänet valittiin kokouksen puheenjohtajaksi.
  2. Sihteeriksi valittiin Harri Sjöholm.
  3. Päätettiin perustaa Kangasalan Välkkyvä Vesijärvi ry edistämään Vesijärven tilan paranemista ja vesiluontoa.
  4. Allekirjoitettiin yhdistyksen perustamisasiakirjat ja hyväksyttiin säännöt Patentti- ja rekisterihallitukseen lähettämistä varten.
  5. Valittiin hallitukseen Harri Sjöholm puheenjohtajaksi, Pekka Pajakkala varapuheenjohtajaksi ja muiksi jäseniksi Aulis Aarnio, Antti Harala, Jukka-Pekka Leskinen, Tuomo Marttila ja Juhani Öistämö.
  6. Päätettiin kutsua Aulis Aarnio yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Perusteluina on huomattava panostus Kangasalan ja sen ympäristön edistämiseen sekä suostumuksen yhteydessä tapahtunut lupaus luoda toiminnallaan ja tunnettuudellaan näkyvyyttä ja vaikuttavuutta yhdistyksen toiminnalle.
  7. Keskusteltiin toiminnan tavoitteista ja sen käynnistämisestä.
  8. Kokous päätettiin.

Kangasala 13.4.2011